BISMILLAHIRAHMANIRAHIM;

BISMILLAHIRAHMANIRAHIM

Photobucket
Assalamualaikum
Selamat datangg ke ruangan ini. Bingkisan indah yang tercoret di muka halaman ruangan ini adalah coretan seorang gadis yang masih mentah dalam macam macam hal yang suka berkongsi cerita tentang hidup, perasaan, keluarga dan teman teman yang slalu menceriakan dan melengkapi hari hari nya. Coretan yg tertera didalam ruangan ini tidak bertujuan untuk menghina mengutuk mengaib dll. mohon ampun jika ada tutur kata yang kesat atau lain lain. segala kesahann amat tidak disengajakann.

Cinta ♥

harinih, I nak crite pasal cinta nihh. 

Ladies && Gentlement ;)
Nak tnye siket bole dher? Ape hebatnya cinta? smpai korang nihh buta untuk lihat masa depan? Yaa, aku phunn bercinta. tp bercinta sampai gadai kan maruahh ape namanya tuhh? Cinta lagi? Zina tuhh namanya ;) haha, ya Aku phunn buat silap. Tp nak ckap pasal permpuan siket. sebab aku nihhh perempuann. Virgin? haha, permpuan zaman skg tahu ke virgin tuhh ape? Bukan nak ckap semua. tp Kebnyakkan nya, aku rase dorangg taktahuu betape berharge nya VIRGIN dorg tuhh lagi. yaa, Aku malas nak crite pasal VIRGINITY nih lagi. karang ade yg ckap aku berbahase kesat. melucahhh dan sebagainya. let's talk about future. Kenape mesty nak frust kalau bercinta. kenapa mesti 'Si Dia' tuhh FUTURE kita? 'Dia' bole dpatkan kerjaya yang baek baek ke kalau kite bercinta dgan 'Dia'? untuk aaku frust waktu bercinta, sebab kita kehilangan 'Dia' Kita sayang kan 'dia' tapi kalau nak ckap dy tuhh future kita? sumpahhh, Tidak! Future datang dari diri kita sendiri. Future kita , kita yang tentukan. sama ade bagos atau tidak. tp kenapa mesti lagi nak ckap 'BF' itu adalahh Future? Future untuk anak anak ke? mcm mana pulaa kalau, 'Dia' xde future sendiri merempat? Anak anak nak makan ape? Mkan nasi tepi sampah? Ya, aku pernah mengalami situation mcmnihh, sbb tu skgg ni. aku xpiker pasal nak kapel. hidup enjoy je. Aku nak cari Future. Future yang baek. tapi bukan future aku tu, nak cari dari lelaki. Aku nak cari masa depan aku tuhh, Aku yang tentukan. aku yangg usahakann, dan aku yang rasakan satu hari nnti. Taknak lahh wehh ckap BF kau tuu future kau. malu laaa. Dy mungken memg future kau. tp, future dy? nak letak mane. Ya, Ya. mcm sis Aku anggap Bf dy tuhh Future. bole lahh. sbb bf dy habes skola, ade matlamat. and dy phunnn Ok, ade cita cita. maseng maseng dahh ada planning. habes kalau korang yg PMR nihh phun belom lepas. mcmne nak ade FUTURE FOREVER-EVER? kannn, haa. aku xde niat nak perli sesapa. topik nihhh tetiba jehh terlintas kat kepala otak aku. and topik nihh mcm satu topik yang menarik yang bole dibincang kan. majority teenagers yang aku kenal semua berkapel kan. so aku rase tak slahhh aku buat post pasal ni. aku bukan nak schooling korang, sound atau apa apa. bagi aku post nih phun bekenaan dgan aku. ;) 

ok, sory kalau post kali nih ade menyakitkan hati sesape, 

DO READ DO LIKE DO FOLLOW, TY :*